Priser
Alla priser är angivna i svenska kronor (SEK) inklusive 25 % moms.

Frakt och leverans
Vi skickar beställningar som brev med Posten. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Jigster.se förbehåller sig rätten att friskriva sig från ersättning till kund vid situationer där vi inte kan leverera den beställda produkten eller vid leveransförsening. Har du redan betalat för produkten vi inte har i lager förbehåller vi oss rätten att erbjuda en motsvarande produkt alternativt återbetala pengarna för den produkten till dig.

Betalning
Vi erbjuder avbetalningsmöjlighet via Payson, här kommer lite information om Payson:
Använd Payson för att enkelt och tryggt betala till oss med VISA, MasterCard eller internetbank (Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank). Läs mer om Payson här: www.payson.se

Leveranstider
Generellt är leveranstiden 1-4 arbetsdagar beroende på ort. Beställningar gjorda före kl 16:00 vardagar, skickar vi oftast samma dag, senast vardagen efter.

Reklamation och returrätt
Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten ersätts den med en likvärdig produkt. Du betalar själv returfrakten.

Ångerrätt
Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon orsak. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. Varor skall returneras i orginalförpackning. Vi följer Konsumentverkets rekomendationer se: Konsumentverket.se

Fel/prisändring/slutförsäljning
Vi reserverar oss mot skrivfel, prisändringar och slutförsäljning som kan uppstå trots uppdateringar. Om det inträffar så kontaktar vi dig via telefon och för att informera dig om hur detta påverkar din beställning. Jigster.se förbehåller sig rätten att ersätta en slutsåld vara med en likvärdig vara om vi efter upprepade försök inte får tag på dig.